06-42611333

 Deze mensen hebben hun vruchten geplukt bij Korbee Communicatie Coaching!

“Beste Yvette,

Graag wil ik de volgende recommendation doen.

Reeds verschillende jaren maken wij gebruik van de coaching diensten van Yvette Korbee. Als werkgever ben ik enthousiast over de resultaten die daarbij geboekt worden. Ieder persoon, iedere casus is anders, maar Yvette weet in nauwe samenspraak met medewerker en werkgever de juiste snaar te raken. De medewerker waardeert haar individuele aanpak. Als werkgever waardeer ik de resultaten en de duidelijke afstemming. Een afstemming waarbij de vertrouwelijkheid van de medewerker nooit in het geding komt, maar waar de doelstellingen vanuit de werkgever en de voortgang besproken worden. Communiceren is een vak, Yvette bewijst dat voor ons elke keer weer opnieuw.”

Marc Maas
Business Unit Manager Ilionx

Yvette helpt je verbinding te maken met jezelf en het beste uit jezelf te halen. Op een informele en prettige manier word je je bewust van je eigen kwaliteiten en hoe je die bewust kan inzetten. Yvette leest ontzettend goed de lichaamstaal, waardoor je elke keer een spiegel voor je gehouden krijgt. Dit helpt je om steeds meer in je kracht te staan en meer jeZelf te zijn.

Shailes Balgobind
Consultant bij Pink Roccade

Je bent Zelf transparant richting je kandidaat en je biedt transparantie. Deze kan niets voor je verbergen doordat je dwars door hem/haar heen kijkt! Je leest en analyseert de persoon tegenover je door de non-verbale signalen op te pikken. Hierdoor kun je beter coachen. Je maakt alle sessies, individueel of in groepen erg persoonlijk en laat je toegevoegde waarde zien. Erg waardevol!

Cennet Kaptan-Önder
HR-Adviseur bij Pink Roccade Local Government

“Yvette heeft me geholpen mezelf beter te leren kennen. Het was voor mij duidelijk dat ik last had van iets uit mijn verleden, maar zag niet hoeveel invloed dit nog steeds had en waarom dat mij beperkte. Door dóór te vragen leerde ze mij bepaalde emoties te herkennen en daarmee om te gaan in plaats van ze te negeren. Ik voel me bevrijd en zowel thuis als in mijn werkomgeving heeft dit zoveel opgeleverd, dank je wel daarvoor!”

Rian
Dela

Ik heb meerdere sessies met Yvette gehad. De manier waarop Yvette het diepste uit je weet te halen is heel bijzonder. Normen en waarden die je onbewust wellicht wel weet worden heel expliciet naar boven gehaald. De aanpak vind ik zeer prettig en persoonlijk. De verkregen bewustwording heeft zeker een positieve invloed gehad in mijn communicatie op zowel professioneel vlak als in prive sferen.

Stefan Bernhardt
Senior Solution Architect bij Ortec

In mijn rol als consultant is communicatie uitermate belangrijk. Ik ging oorspronkelijk met het doel om vanuit het werk beter te kunnen communiceren. Daar zat ik goed fout in. Yvette heeft mij laten inzien dat communicatie zoveel verder gaat dan dat. Het werd soms persoonlijk, en behoorlijk confronterend. Het belangrijkste in communicatie is om in verbinding te komen met de ander, maar ook vooral om in verbinding te staan met jezelf. In de lessen die ik bij Yvette gehad heb, heb ik veel belangrijke inzichten in mijzelf verkregen. Deze inzichten gecombineerd met de handvatten die worden uitgereikt, maken Yvette een uitermate prettige coach om mee samen te werken. Ik heb meer geleerd en bereikt dan het oorspronkelijke doel dat ik mijzelf gesteld had.

Max Humulyak
Software Engineer bij Ilionx

Beste Yvette,

Hartelijk bedankt voor de warme manier waarop je mij geholpen hebt met de mooie inzichten die ik heb opgedaan. Het was fijn om heel bewust bij mezelf stil te staan. Ik heb genoten van de sessies en sta nu meer in contact met mijn gevoel en durf hier nu ruimte aan te geven! Ik gun het iedereen om met jouw ondersteuning op een positieve en constructieve manier moeilijke punten aan te pakken.

Floor
Orthopedagoog

“Yvette heeft ons geholpen door leden van mijn team door te laten groeien van stille maar goede techneuten naar mensen die klaar zijn om door te groeien in hun carriere. Zij hebben met de hulp van Yvette het zelfvertrouwen gevonden om hun mening te geven bij klanten en duidelijk te communiceren.”    

Kevin Gorissen
Managing Consultant / Cloud and Automation Architect bij QNH

“Yvette, je bent een zeer getalenteerde therapeute die heel intuïtief de vinger precies op de zere plek weet te leggen. Aanvankelijk kwam ik bij je om te werken aan het spreken in het openbaar. Hoewel je me daar goed bij geholpen hebt, hebben de sessies met jou zoveel meer teweeg gebracht. Ze hebben mijn leven in een stroomversnelling gebracht en er uiteindelijk toe geleid dat ik het roer 180 graden heb omgegooid. Ik heb mezelf weer helemaal teruggevonden. Dankjewel!”

Saskia Plagge
Celliste bij philharmonie zuidnederland

“Door haar natuurlijke interesse en ijzersterke intuÏtie, weet Yvette snel tot de kern te komen in coachingssituaties. Haar training heeft me verrassende inzichten opgeleverd. Nooit eerder zo stil gestaan bij mijn stem en het effect daarvan in communicatie. Als trainer is Yvette zowel ontwapenend als doelgericht en helemaal vanZelfsprekend!”

Simone Bouter
Hollands Lef! Concept | Creatie | Communicatie | Coaching

“Yvette is een zeer prettige en creatieve coach. Yvette leerde mij bewust te zijn van mijn spreken en van mijn houding tijdens het spreken. Met haar creatieve en verfrissende technieken kwamen voor mij nieuwe inzichten naar boven waarmee ik mijn valkuilen kan herkennen en ze vermijden. Met deze kennis en haar training kan ik gesprekken voeren vanuit mijn kracht en actief de verbinding zoeken met mijn gesprekspartner. Hierdoor merk ik dat ik beter in staat ben om mijn boodschap succesvol over te brengen.”

Roel Claassen
Projectleider bij gemeente ‘s-Hertogenbosch

“Ik ben Yvette zeer dankbaar voor haar inspirerende coaching in het houden van coachingsgesprekken aangaande mijn beroep als budgetcoach. Ze heeft me meer zelfvertrouwen gegeven middels praktische vaardigheidstraining. Ze is scherp in het geven van de juiste reflectie en ze heeft me aan het denken gezet. Ik ben zeer tevreden en ben na iedere coaching  met een smile op mijn gezicht huiswaarts gegaan.”

Jan Willem van Vlijmen
Beschermingsbewind, Budgetbeheer, Budgetcoach

“Het mooiste wat ik meeneem van deze training is het weer in contact mogen zijn van meZelf met mijn ‘Zijn’, dat wil zeggen met mijn emoties, van welke aard ook. Geweldig om te ervaren wat mijn stem en spreken over mij vertellen en hoe mijn spreken me helpt mijn kracht te ervaren! Yvette stelt de juiste vragen en vraagt goed door, waardoor ze snel tot de kern komt en je Zelf de diepgang ervaart!”

Liliane Lakerveld
Loopbaancoach at Vlinder Transformatie

“Yvette heeft mij geholpen bewust te worden van een beperkende overtuiging. Ik dacht dat ik alleen enthousiast kon overkomen door snel te spreken. Het tegendeel is waar! Wanneer ik mijzelf toesta langzamer te spreken en duidelijk te articuleren, kom ik krachtig en bekwaam over. Kortom, Yvette leerde mij te spreken vanuit mijn kracht. Yvette werkt op een geheel eigen wijze, wekt direct vertrouwen, en is zeker een expert op het gebied van coaching (NLP) en logopedie. Ik kan haar zeker aanbevelen.”

Pieter van der Wel
Sales Manager at Sonoco

“Tijdens een groepssessie analyseert Yvette in korte tijd welke omgang de verschillende individuen fijn vinden. Hierdoor kan ze in korte tijd alle deelnemers een comfortabele vertrouwde omgeving bieden waarna ze op een vriendelijke, open en duidelijke manier tips geeft. Daarbij bewaakt ze de grenzen van de ontvangende partij, waardoor deze geen onprettig gevoel ervaart. Yvette’s persoonlijke aanpak en eerder genoemde kwaliteiten maken een training met haar een bijzondere ervaring die zeker de moeite waard is.”

Arend Meijer
Regiomanager bij PinkRoccade

“Onlangs volgde ik de tweedaagse training vanZELFspreken bij Yvette Korbee.
Ik vond mijzelf geen geboren verteller, voelde mij vaak niet gehoord en oninteressant in gezelschap. Spreken doe je al je hele leven en vaak ervoer ik spanning bij het vertellen van een verhaal. Die spanning, ook rond mijn nek-en halsspieren maakte mij doodmoe, bezorgde me een pijnlijke keel of liet me dichtklappen in een gezelschap.
Yvettes benadering is heel persoonlijk. Door het stellen van vragen en haar observatie over je stem, lichaamshouding en middels haar intuïtie maakt ze je bewust waar het kernprobleem omtrent spreken bij jou ligt. Ook de observatie van medeleerlingen en van jezelf helpen je daar bij.
Na de training heb ik een positief zelfbeeld over mijn spreekvaardigheid. Je hoeft niet altijd boeiend, interessant en intelligent overkomen. Een lat die ik voor mij zelf te hoog legde. Ik ben nu meer ontspannen bij het spreken waardoor ik rustiger, langzamer en met een lagere toon spreek. Als reactie heb ik het idee dat mensen beter naar me luisteren. Eigenlijk gewoon jezelf zijn! Zo simpel is het.
Als jou een persoonlijke aanpak en een snel resultaat aanspreekt dan is de begeleiding en methode van Yvette Korbee ten zeerste aan te bevelen!”

Ing Sioe Tan
Ergotherapeut

“Ik had me aangemeld voor de workshop vanZelfspreken omdat ik het lastig vind om voor een groep te spreken. Ook vind ik het lastig om een slechtnieuws gesprek te voeren, professioneel danwel privé. De workshop heeft mij nog meer inzicht gegeven dan ik had kunnen voorzien. Ik heb meer inzicht aangaande mijn spreekstem gekregen en handvatten om het spreken te vergemakkelijken. Sterke punten van Yvette zijn haar bijzondere waarnemingsvermogen, de gave om de juiste vragen te stellen waardoor blinde vlekken aan het licht worden gebracht en dat op een respectvolle manier. De sfeer in de groep was zeer goed te noemen. Er is na de workshop een blokkade bij mij verdwenen en ik kon daardoor beter ademhalen, heel verrassend!”

Yvonne Davans
Tandarts

Samen met Yvette heb ik mij in korte tijd weer veilig gevoeld met mezelf, maar ook in mijn werkomgeving. Deze bestaat uit collega’s en klanten waar ik direct face-to-face contact mee heb.Dank je wel Yvette, dat we samen deze korte mooie reis hebben mogen maken.

Marlies Janssen – de Candia
Financieel Adviseur

Beste Yvette,

Bedankt voor de leerzame 2-daagse cursus ‘vanZelf spreken’ waarbij vele belangrijke facetten aan bod kwamen. De praktische tips kan ik goed gebruiken zowel zakelijk als prive, en meer structurele adviezen waren een eye-opener voor me.

Matt Verhaegh
Quality Assurance Manager bij Philips

Yvette is een mooi mens…en een bijzondere trainer.Ze is open, kwetsbaar en krachtig tegelijk. Ik heb de 2-daagse van Yvette als boeiend, rakend en inspirerend ervaren. Vele concrete inzichten rijker.Vanzelfsprekend een aanrader!

Desirée Jorissen
Directeur OBS Binnenstad bij Stichting kom leren

In januari heb ik de training ‘vanZelf spreken’ gevolgd bij Yvette. Ze heeft me geleerd vanuit mijn kracht te communiceren. Kwaliteiten en valkuilen worden je bewust, waardoor je werkelijk ‘vanZelfsprekend’ presenteert. Ik heb na de training een grote verbetering in communicatie met anderen ervaren. Als coach weet Yvette snel een veilige, zeer prettige en vertrouwde omgeving te creëren waarbij je samen en alleen je vaardigheden kunt oefenen. Daarbij werkt haar bevlogenheid zeer motiverend.

Ben Johannes
Pm a.i. at Liander

Yvette is een zeer kundige, inlevende en betrokken persoon. Haar eigen ervaringen maakt zij onderdeel van haar eigen presentatie. Een waar genoegen om les aan te geven EN om les van te krijgen.

Ted Evers
Eigenaar bij Commitments. Passie voor persoonlijke ontwikkeling

Een leuke workshop over belemmerende overtuigingen gevolgd bij Yvette. Yvette heeft een rustige en vriendelijke uitstraling en geeft de workshop op een luchtige makkelijk toegankelijke manier. De inhoud was voor iedereen begrijpelijk en er was ruimte om ervaringen te delen. Handreikingen werden uitgereikt om het geleerde toe te passen. Zinvol en leerzaam.

Monique Wolfraad
Adviseur/projectleider kabels en leidingen bij Movares

Yvette helpt je verbinding te maken met jezelf en het beste uit jezelf te halen. Op een informele en prettige manier word je je bewust van je eigen kwaliteiten en hoe je die bewust kan inzetten. Yvette leest ontzettend goed de lichaamstaal, waardoor je elke keer een spiegel voor je gehouden krijgt. Dit helpt je om steeds meer in je kracht te staan en meer jeZelf te zijn.

Shailes Balgobind
Consultant bij Pink Roccade

Ik heb Yvette in 2014 leren kennen bij een cursus N.L.P. en heb van haar hulp mogen gebruik maken eind 2016.
De laatstgenoemde sessie heeft mijn wereld op een positieve wijze op zijn kop gezet.
Dat is ook de reden dat ik deze aanbeveling schrijf echter ik kom tot de conclusie, dat wat ik schrijf, altijd te kort doet aan de kwaliteiten van Yvette. (Wetende dat ik een no-nonsense persoon ben!)
Na 2 jaar wist zij nog precies wat mijn valkuilen waren, zonder dat wij elkaar gesproken en gezien hadden.
Door haar enorme inzichten, haar uitzonderlijke observatievermogen en haar natuurlijke drang om anderen te helpen, ben ik veel bewuster geworden van wie ik ben en wat mijn waarden zijn.
Om het kort en bondig samen te vatten, de hulp die zij mij geboden heeft, heeft uiteindelijk tot gevolg gehad dat ik een succesvolle sollicitatie heb kunnen doen, waarbij ik aangenomen ben.
Dit na ruim 2 jaar en zeer vele sollicitatiegesprekken waarbij ik regelmatig het net niet haalde, en nu dus in 1 keer succesvol was.

Arnold Krijnen
Aircraft Maintenance Engineer i.e, Support / Process and Project Planning / Coordination /CAMO

“Je hebt geholpen om de communicatieve en sociale vaardigheden van een van mijn teamleden te vergroten, daar waar anderen het inmiddels hadden laten afweten, waardoor hij nu een stuk zekerder in het leven staat. Je hanteert daarbij een no-nonsense aanpak en benoemt de zaken zoals ze ervoor staan. Smoesjes en uitvluchten helpen niet want daar prik je doorheen. Geen vakjargon maar normaal Nederlands taalgebruik en recht voor zijn raap. Mijn contact met jou heb ik dan ook als productief en prettig ervaren.

Bedankt voor de hulp die je mijn collega hebt gegeven!”

Peter Cornelisse
Teamleider SD SRK/MRCC

Ik heb geleerd hoe oude overtuigingen die vastzitten in je onderbewustzijn je manier van communiceren kunnen bepalen. Ik bezie de communicatietrainingen bij Yvette als een blijvend cadeautje voor mezelf. Blijvend, omdat ook nu nog de inzichten blijven komen.

Susanne den Brok
Kennisbank coördinator bij coöperatie DELA

 

Ik heb bij Yvette coaching gehad en ben blij dat ik die stap genomen heb. Doordat Yvette een spiegel voor me was, heb ik contact gemaakt met mezelf. Met behulp van opstellingen heb ik mezelf beter leren kennen. Een opstelling maakt bewust duidelijk wat eerst onbewust voor me was. Ik heb inzicht gekregen in wie ik ben en waarom ik dingen doe en laat.

Misha van Maris

Ik heb Yvette Korbee leren kennen als een zeer gevoelige therapeute. Ze merkt werkelijk alles op, ook al ben ik me er soms zelf niet van bewust. Alles waar je mee zit, plaats je naar eigen inzicht en gevoel op tafel met een symbolisch voorwerp. Of het nu gaat om een persoon uit heden of verleden, een thema, bijvoorbeeld ziekte, of een belevenis of een dilemma. Ieder klein detail wordt meegenomen door Yvette in het zoeken naar de essentie. Alles wat ik laat zien en horen aan haar spiegelt zij mij glashelder. Het was bijna als een confrontatie met het alziend oog. Mooi vind ik dat er altijd met liefdevolle blik gekeken word. Een hang naar zelfkritiek wordt zo verzacht. Na een sessie bij Yvette zijn mijn problemen opgelost, zie ik alles helder en kom ik pas terug wanneer er weer een nieuw thema opduikt. Als je liever niet ‘de waarheid’ wilt weten, waardoor je verder komt, ga dan niet naar Yvette!

Rahel Ziskoven

Contactinformatie

Yvette Korbee
Dieppelaan 16,
5627PZ Eindhoven

Tel:       0642611333
E-mail:  vanZelfsprekend@korbeecommunicatie.nl
KvK:     17239808

Btw identificatienummer: NL 001684606B10

 

Contactinformatie

 

Yvette Korbee

Dieppelaan 16,

5627PZ

Eindhoven

Tel:       0642611333

E-mail: vanZelfsprekend@korbeecommunicatie.nl

KvK:     17239808

Btw identificatienummer:

NL 001684606B10

 

 

Contactformulier

1 + 5 =